Back to Top

Gasesti in magazin

Despre noiPrin intermediul magazinului nostru online, comercializam o gama importanta de produse, din segmentul celor pentru racire, tratare aer, ventilatie si climatizare. Suntem importatori si distribuitori pentru branduri de renume din acest domeniu si oferim clientilor nostrii cele mai bune produse, potrivite pentru nevoile fiecaruia.


In magazinul nostru veti gasi nu numai produse din domeniul climatizarii, dar si accesorii, piese de schimb, elemente si diferite componente. Aducem in atentia dumneavoastra: aparate de aer conditionat, dezumidificatoare, chilere, pompe de caldura,  sau chiar pompe de piscina. Toate produsele sunt disponibile in magazin.


Magazinul nostru comercializeaza produse pentru climatizare si ventilatie din domeniul casnic, dar si industrial. Produsele noastre sunt ideale pentru cafenele, restaurante, cladiri de birouri, spatii publice, hale industriale, spatii comerciale sau marketuri.


Pentru detalii referitoare la produsele si accesoriile din aceasta gama de produse, va invitam sa ne contactati telefonic, sau prin intermediul informatiilor puse la dispozitia dumneavoastra in site-ul nostru.


Despre noiMagazinul nostru va pune la dispozitie informatiile necesare, suportul cat si consultanta referitoare la achizitionarea celor mai bune produse, potrivite pentru necesitatile dumneavoastra.Magazinul nostru, ramane in contact cu toti clientii nostri. Pentru noi, comunicarea este un pas important in relatia pe care incercam sa o construim cu orice client. Din aceasta cauza, va lasam atasat in site-ul nostru, un formular de contact, prin care va puteti exprima sau transmite, doleantele, parerile, sau chiar cererea de informatii referitoare la produsele si serviciile noastre.


Daca aveti intrebari despre comanda dumneavoastra, ne puteti scrie si la adresa:

office@hidros-romania.ro


Sau ne gasiti la telefoanele:

0752-608-618 | 0371-489-332 | 0734-762-543 | 0766-732-030