Back to Top

Gasesti in magazin

Cum cumparHidros Romania este solutia cea mai potrivita pentru a va face cumparaturile in liniste si fara pierdere de timp. Puteti alege ca produsele sa va fie livrate la domiciliu sau cu transport propriu, dupa caz. Pentru ca experienta dumneavoastra sa fie cat mai placuta, va rugam cititi cu atentie ghidul de utilizare de mai jos.

Intrebari frecvente:


Cum cumpar?


Simplu! Aveti la dispozitie mai multe metode. Pasii sunt urmatorii:


A. Comanda online: Alegeti produsele > Adaugati produsele in cos > Completati datele de livrare, facturare > > Alegeti modalitatea de livrare (La domiciliu sau ridicare personala) > Alegeti modalitatea de plata. Totul intr-o singura pagina!

B. Comanda telefonice: Alegeti produsele > Sunati la 0752-608618, comunicati codul produselor dorite > Operatorul nostru va prelua datele dvs.


1. Alegerea produselor

Categoria de produse de interes sunt prezente inca din pagina principala. Pentru a alege produsul de care aveti nevoie folositi filtrele din pagina categoriei. Puteti astfel vizualiza doar produsele care corespund cerintelor dvs. Odata ce ati identificat produsul care va intereseaza, faceti click pe butonul "Detalii " pentru a ajunge pe pagina produsului respectiv, unde gasiti mai multe detalii ale acestuia.


2. Cosul de cumparaturi

Pentru a adauga un produs in cos, faceti click pe butonul "Comanda " din pagina produsului. Veti fi directionat in prima pagina a cosului  unde puteti stabili numarul de produse comandate. Daca doriti sa continuati comandarea faceti click pe butonul "finalizeaza comanda".

In pagina de finalizare alegeti:

a) metoda de inregistrare: cumpara fara inregistrare, iar in cazul in care doriti sa mai reveniti e mai simplu pentru dumneavoastra sa alegeti inregistrare

b) completati informatiile de facturare: livrare la aceasta adresa in cazul livrarii la domiciliu sau livrare la alta adresa in cazul in care doriti sa va fie livrat produsul in alta parte.

c) informatii de livrare: foloseste adresa de facturare, se completeaza automat

d) metoda de livrare: costul transportului va fi comunicat dupa finalizarea comenzii. Produsele se livreaza cu transport curierat

e) informatii de plata: sunt doua variante posibile pentru a plati produsele Ordin de plata sau in numerar la livrare, selectati modalitatea preferata.

f) detalii comanda: dupa ce ati completat datele duneavoastra si ati ales toate optiunile legate de livrare si plata, in josul paginii se va activa butonul "Trimite Comanda". Verificati inca odata datele introduse si faceti click pe "Trimite Comanda" pentru a plasa comanda. Imediat veti primi un email de confirmare care atesta ca s-a inregistrat comanda dumneavoastra.


3. Cum intru in posesia produselor?

Cum cumparPuteti sa le primiti acasa

1. Livrarea la domiciliu. Termenul de livrare va va fi comunicat de catre departamentul de livrare si variaza de obicei intre 24 ore si 5 zile lucratoare, in functie de locatia produselor si de adresa dumneavoastra. Rareori, perioada de livrare poate depasi 5 zile. Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul confirmarii telefonice a comenzii dumneavoatra sau, in cazul comenzilor platite prin OP, cu momentul incasarii banilor.4. Cum platesc?

1. Plata cu Ordin de Plata In cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata, veti primi prin email / fax o factura proforma care va contine toate detaliile de plata.

2. Plata cash la livrarea produselor Selectati aceasta optiune in pasul final al procesului de comandare si veti plati produsele direct curierului care va face livrarea. Acestea vor fi insotite de factura si chitanta.