Back to Top

Gasesti in magazin

Cum platescPlata produselor achizitionate din magazinul nostru, se efectueaza prin metoda RAMBURS. Puteti alege sa platiti la livrare, prin ordin de plata, in rate sau direct cu cardul online. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, telefonice, daca este cazul.

Puteti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 ). Atentie! Acest serviciu este momentan indisponibil.

Salvarea Datelor Plata

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, puteti vedea statusul acesteia in timp real, care este consultant de vanzari care se ocupa de comanda dumneavoastra, ce data de livrare s-a stabilit, daca si cand s-a livrat comanda, si multe altele.

Livrarea comenzilor

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

1. Plata cu Ordin de Plata

In cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata, veti primi prin email / fax o factura proforma care va contine toate detaliile de plata.

 

2. Plata cash la livrarea produselor

Selectati aceasta optiune in pasul final al procesului de comandare si veti plati produsele direct curierului care va face livrarea. Acestea vor fi insotite de factura si chitanta.

Pentru a adauga un produs in cos, faceti click pe butonul "Comanda " din pagina produsului. Veti fi directionat in prima pagina a cosului (vezi imaginea de mai jos) unde puteti stabili numarul de produse comandate. Daca doriti sa continuati comandarea faceti click pe butonul "finalizeaza comanda". In pagina de finalizare alegeti:

 

Cum platesca) metoda de inregistrare: cumpara fara inregistrare, iar in cazul in care doriti sa mai reveniti e mai simplu pentru dumneavoastra sa alegeti inregistrare

b) completati informatiile de facturare: livrare la aceasta adresa in cazul livrarii la domiciliu sau livrare la alta adresa in cazul in care doriti sa va fie livrat produsul in alta parte.

c) informatii de livrare: foloseste adresa de facturare, se completeaza automat

d) metoda de livrare: costul transportului va fi comunicat dupa finalizarea comenzii. Produsele se livreaza cu transport curierat

e) informatii de plata: sunt doua variante posibile pentru a plati produsele Ordin de plata sau in numerar la livrare, selectati modalitatea preferata.

f) detalii comanda: dupa ce ati completat datele duneavoastra si ati ales toate optiunile legate de livrare si plata, in josul paginii se va activa butonul "Trimite Comanda". Verificati inca odata datele introduse si faceti click pe "Trimite Comanda" pentru a plasa comanda.

Imediat veti primi un email de confirmare care atesta ca s-a inregistrat comanda dumneavoastra